Grătare-Glisoare De Porc

Grătare-Glisoare De Porc
Grătar-glisoare de porc este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 134 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet, pudră de chili, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 106 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Glisoare De Vită La Grătar, Carne De Porc La Grătar, și Carne De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele și frecați toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Așezați carnea de porc pe o farfurie mare, acoperiți cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Combinați toate ingredientele într-un aragaz lent, așezați carnea de porc deasupra și gătiți la foc mare timp de 5 1/2 ore, până când carnea este fragedă și poate fi mărunțită ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Faceți ceapă murată: amestecați zahărul și sarea în oțet până se dizolvă; se amestecă ceapa. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 3 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
3
Scoateți carnea de porc din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Scoateți 2 căni de sos. Carne tocată. Se amestecă carnea de porc înapoi în aragazul lent, se acoperă și se gătește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Pentru a servi, împărțiți rulourile, acoperiți cu carne și ceapă murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
RolaRola
CarneCarne
6
Serviți, trecând separat sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții20
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista