Grătar în stil coreean BBQ glazurate cotlete de porc cu ceapa rosie si Baby Bok Choy

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc glazurate la grătar în stil coreean, cu ceapă roșie și Baby Bok Choy, ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 591 calorii, 56G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de usturoi, sos hoisin, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Char-gratar stil coreean BBQ cotlete de porc și artizan coreeană carne Giveaway, Cotlet de porc asiatic la grătar și Baby Bok Choy, și Halibut La Grătar, Vinete Și Baby Bok Choy Cu Barbec Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare. Amestecați împreună sosul de soia, sosul de chili, uleiul de susan, zahărul brun, oțetul, ghimbirul ras și usturoiul ras într-un bol mic. Rezervați 2 linguri pentru legume și apoi amestecați sosul hoisin. Puneți jumătate deoparte pentru a servi cu Cotletele de porc fierte și amestecați 1 până la 2 linguri de apă.
Presărați Cotletele de porc pe ambele părți cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper pentru toate cele 4 cotlete.
Așezați Cotletele de porc și ceapa pe un grătar ușor uns. Grătați până când Cotletele de porc sunt doar ușor roz lângă os, 6 minute pe prima parte și 4 până la 5 minute pe a doua parte. Gratiți ceapa până când sunt moi. Începeți să periați atât carnea de porc, cât și ceapa cu amestecul de sos hoisin cam la jumătatea grătarului.
Transferați Cotletele de porc pe o tăietură pentru a vă odihni aproximativ 5 minute și ceapa într-un bol.
Puneți bok choy într-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic. Cuptor cu microunde până când miezul central s-a înmuiat și poate fi ușor străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 3 până la 5 minute. Condimentați bok choy cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper și grătați până se carbonizează, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se adaugă în castron cu ceapa și se aruncă ușor cu cele 2 linguri rezervate sos de ghimbir.
Serviți Cotletele de porc cu legumele la grătar și amestecul de sos hoisin rezervat pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.