O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de lemn, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură la grătar și kebaburi vegetale, Pui cu miere la grătar și kebaburi vegetale, și Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat).
Instrucțiuni
1
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Bateți împreună uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente. Filetați ceapa și ingredientele rămase pe frigarui; periați Generos legumele cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (400), rotind ocazional, 10 până la 12 minute sau până când legumele sunt fragede.