Grătar: salată Romaine cu fermă picantă, roșii și ceapă prăjită

Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Grătar: salata Romaine cu fermă picantă, roșii și ceapă prăjită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de inimi de romaine, sare kosher, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 223 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui Romaine la grătar cu pansament de fermă de casă, Roșii Verzi Prăjite De Fermă, și Salată de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinetă portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un arc mediu, amestecați pansamentul de fermă și sosul adobo pentru a face ferma picantă. Pune deoparte.
Împărțiți inimile de romaine pe jumătate pe lungime.
Ungeți fiecare parte tăiată cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați romaine pe grătar, tăiați partea în jos și grătiți până când frunzele încep să se înmoaie și să se încarce, aproximativ 5 minute.
Așezați fiecare inimă de romaine pe propria farfurie.
Stropiți cu pansament, apoi acoperiți cu roșii și ceapă prăjită.