GRĂTAR: Piept De Rață Frecat Cu Condimente

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați la GRĂTAR: Piept de rață frecat cu condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 615 calorii, 54g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $9.5 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ulei de măsline, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, Piept de rață frecat cu rozmarin cu caise caramelizate, și Herb & Spice Frecat Piept De Curcan La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de portocale la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când sucul se reduce la jumătate, aproximativ 5 până la 10 minute.
Adăugați mure și gătiți încă 2 minute.
Așezați o strecurătoare cu plasă fină deasupra unui castron și strecurați amestecul de suc în castron. Aruncați solidele.
Într-un castron mic, amestecați muștarul, boiaua, chile de arbol, scorțișoara, pudra cu cinci condimente și coriandrul. Pune deoparte.
Scor rață piele diagonală fiecare 1/2-inch.
Periați sânii de rață peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper. Frecați amestecul de condimente pe partea pielii fiecărui sân.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați sânii de rață pe grătar, cu pielea în jos, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Întoarceți și continuați să gătiți, perindând rața în fiecare minut cu glazură portocalie-Mure, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 130 de grade atunci când este introdus în mijlocul sânilor.
Scoateți rața de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute. Feliați și serviți.