GRĂTAR: Piept De Rață Frecat Cu Condimente

GRĂTAR: Piept De Rață Frecat Cu Condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați la GRĂTAR: Piept de rață frecat cu condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 615 calorii, 54g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $9.5 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ulei de măsline, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, Piept de rață frecat cu rozmarin cu caise caramelizate, și Herb & Spice Frecat Piept De Curcan La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de portocale la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când sucul se reduce la jumătate, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați mure și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
3
Așezați o strecurătoare cu plasă fină deasupra unui castron și strecurați amestecul de suc în castron. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mic, amestecați muștarul, boiaua, chile de arbol, scorțișoara, pudra cu cinci condimente și coriandrul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scor rață piele diagonală fiecare 1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Periați sânii de rață peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper. Frecați amestecul de condimente pe partea pielii fiecărui sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Așezați sânii de rață pe grătar, cu pielea în jos, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Întoarceți și continuați să gătiți, perindând rața în fiecare minut cu glazură portocalie-Mure, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 130 de grade atunci când este introdus în mijlocul sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți rața de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista