Grătar New York Strip Steak cu foc prăjită Salsa și ciuperci la grătar și sparanghel

Rețeta friptură la grătar din New York Strip cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 717 calorii, 54g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $12.26 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, fripturile din New york, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Gratar New York benzi friptură cu Salsa Verde, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și Friptură la grătar din New York cu sos de cinci boabe de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la înălțime. Condimentați fripturile cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline.
Aruncați capacele de ciuperci în 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Așezați fripturile pe cea mai tare parte a grătarului.
Așezați ciuperci mai mici în jurul marginilor grătarului. Gatiti friptura timp de 4 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, 8 minute pe fiecare parte pentru bine facut. Gătiti portobellos timp de 2 minute pe fiecare parte, iar shiitakes timp de aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Înveliți feliile de ceapă, sparanghelul, roșiile și jalapenos în 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați la grătarul fierbinte. Gatiti sparanghelul, feliile de ceapa si rosiile timp de 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți inelele libere carbonizate din rundele de ceapă și puneți-le în blender.
Scoateți pielea și semințele din roșii și dezgustați.
Adăugați roșiile în blender.
Îndepărtați pielea și semințele din jalapenos și aruncați-le. Se toacă jalapenos și se adaugă la blender. În cele din urmă adăugați frunzele de busuioc, uleiul de măsline și oțetul balsamic în blender și pulsați până se îngroașă.
Feliați friptura și portobellos pe o părtinire.
Se servește pe un platou cu sparanghelul, shiitakes și salsa de roșii.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și oțet balsamic.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlot-ul regizorului. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.