Grătar New York Strip Steak cu foc prăjită Salsa și ciuperci la grătar și sparanghel
Rețeta friptură la grătar din New York Strip cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 717 calorii, 54g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $12.26 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, fripturile din New york, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Gratar New York benzi friptură cu Salsa Verde, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și Friptură la grătar din New York cu sos de cinci boabe de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la înălțime. Condimentați fripturile cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Aruncați capacele de ciuperci în 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați fripturile pe cea mai tare parte a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Așezați ciuperci mai mici în jurul marginilor grătarului. Gatiti friptura timp de 4 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, 8 minute pe fiecare parte pentru bine facut. Gătiti portobellos timp de 2 minute pe fiecare parte, iar shiitakes timp de aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci Shiitake
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Înveliți feliile de ceapă, sparanghelul, roșiile și jalapenos în 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați la grătarul fierbinte. Gatiti sparanghelul, feliile de ceapa si rosiile timp de 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoateți inelele libere carbonizate din rundele de ceapă și puneți-le în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Scoateți pielea și semințele din roșii și dezgustați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Adăugați roșiile în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Îndepărtați pielea și semințele din jalapenos și aruncați-le. Se toacă jalapenos și se adaugă la blender. În cele din urmă adăugați frunzele de busuioc, uleiul de măsline și oțetul balsamic în blender și pulsați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne Măcinată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Feliați friptura și portobellos pe o părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
14
Se servește pe un platou cu sparanghelul, shiitakes și salsa de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ciuperci Shiitake
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dientes De Ajo
15
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlot-ul regizorului. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.