Grătar: friptură de flanc marinată Mojo cu ceapă la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați la grătar: friptură de flanc marinată Mojo cu ceapă la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 509 calorii, 56G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, tip de foc: indirect în două zone, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură de flanc la grătar cu Mojo Chipotle-portocaliu, și Grătar: Pui Marinat Mojo.
Instrucțiuni
Se condimentează friptura cu sare și piper.
Așezați friptura într-o pungă mare resigilabilă și turnați în sos Mojo. Sigilați punga, îndepărtând cât mai mult aer posibil și aruncați pentru a acoperi uniform friptura în sos.
Se lasa la marinat 1 ora la temperatura camerei.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Scoateți friptura din marinată și uscați-o.
Așezați friptura pe partea fierbinte a grătarului și gătiți până când este bine arsă pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Deplasați-vă în partea rece a grătarului, acoperiți-l și continuați să gătiți până când centrul fripturii înregistrează 125 de metri pătrați pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu-rar sau 135 de metri pătrați pentru mediu.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
În timp ce friptura se odihnește, periați feliile de ceapă peste tot cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Așezați peste partea fierbinte a grătarului și gătiți până se înmoaie și se carbonizează, aproximativ 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți la placa de tăiere.
Tăiați friptura împotriva bobului în felii de 1 inch și serviți cu ceapă la grătar.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.