Grătar dublu prăjit de carne de porc cu sos de ciuperci Morel

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Grătar dublu prăjit de carne de porc cu sos de ciuperci Morel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 38 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ulei de măsline, carne de porc osoasă, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Grătar dublu prăjit de carne de porc cu sos de ciuperci Morel, Piept de pui prăjit cu sos de ciuperci Morel, și Raft dublu de carne de porc cu sos de tigaie portocaliu-Caramel ars.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și șalotele sferturi în mini procesor. Răzuiește bolul.
Adăugați următoarele 5 ingrediente; amestecați până se formează pastă.
Aranjați fripturile, cu osul în jos, pe suprafața de lucru. Faceți 6 până la 8 fante superficiale în grăsime pe fiecare. Frecați o parte din pasta de plante în fante. Frecați pasta de ierburi rămasă peste fripturi. Așezați fripturile în tigaie mare, părțile osoase orientate una spre cealaltă și oasele coastei îndreptate în sus. Interconectați capetele oaselor coastei, împingând fripturile împreună. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Descoperiți; lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei înainte de a continua.)
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. prăjiți până când termometrul este introdus în carnea de porc din Centrul registrelor superioare 140 F, aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor; lăsați carnea de porc să se odihnească 20 până la 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade; carnea va fi slab roz).
Transferați fripturile, încă interconectate, pe platou; rezervați tigaia cu sucuri pentru sos.
Tăiați între coaste în cotlet.
Se servește cu sos de tigaie cu ciuperci.
Dacă preferați carnea de porc bine făcută, vă recomandăm să o sărați înainte de prăjire, astfel încât să nu se usuce. Se amestecă 1 cană sare kosher, 1/2 cană zahăr brun închis și 1/2 cană sirop de arțar pur în 12 căni de apă.
Adăugați 6 căni de gheață; așezați saramură și carne de porc într-o pungă de plastic resigilabilă; refrigerați 24 până la 48 de ore. Se prăjesc uscate înainte de a continua; reduceți sarea din frecare la 1 lingură. Friptură la 165 F.