Grătar de Ziua Mamei: filet de porc frecat cu portocale, salvie și usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul de Ziua Mamei: portocală, salvie și usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 348 calorii, 48G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, sare, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc cu coajă de salvie și usturoi, Rozmarin-salvie și usturoi filet de porc cu sos de afine sălbatice, și Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie.
Instrucțiuni
Aprindeți 1 coș de fum plin cu cărbune. În timp ce cărbunele se aprinde, amestecați toate ingredientele pentru frecare într-un castron mic. Frecați filetul tăiat cu amestecul. Când cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbunii pe jumătate din grătarul de cărbune. Acoperiți și lăsați grătarul să se încălzească timp de 5 minute.
Gatiti muschiul descoperit, direct peste carbuni pana se rumeneste pe toate cele patru laturi, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte. Mutați carnea de porc pe partea rece a grătarului, acoperiți și continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 145 de grade în partea cea mai groasă a filetului, cu aproximativ 5-10 minute mai mult.
Transferați filetul pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați transversal în bucăți groase de 1 inch și serviți.