Grătar de miel prăjit cu crustă de fenicul și rozmarin

Fenicul și rozmarin-Crusted prăjită raft de miel este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 507 calorii, 29G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de fenicul, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Grătar de miel cu crustă de fenicul, Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, și Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Frecați mielul uniform cu amestec de usturoi; așezați pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 475 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.