Grătar de miel prăjit cu crustă de fenicul și rozmarin

Grătar de miel prăjit cu crustă de fenicul și rozmarin
Fenicul și rozmarin-Crusted prăjită raft de miel este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 507 calorii, 29G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de fenicul, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Grătar de miel cu crustă de fenicul, Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, și Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Frecați mielul uniform cu amestec de usturoi; așezați pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UsturoiUsturoi
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
BolBol
3
Coaceți la 475 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista