Grătar: Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Încrustate Cu Ierburi
Grill-ul: Copilul incrustate-Herb înapoi coaste ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 2 porții cu 1634 calorii, 133g de proteine, și 117g de grăsime fiecare. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 43 de fani. Mergeți la magazin și ridicați coaste pentru copii, ulei de măsline infuzat cu busuioc și usturoi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Keawe la grătar copil înapoi coaste cu cafea Kona Bbq grill-ul și sos de scufundare, Coaste din spate pentru bebeluși frecate cu ierburi, și Coaste din spate ale bebelușului lui Dan – puteți face coaste gustoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați busuioc, cimbru, oregano și pătrunjel. Pune deoparte.
Sare și piperează Liberal partea din față și din spate a coastelor.
Presărați amestecul de plante pe ambele părți ale coastelor, apăsând ierburile în carne cu vârful degetelor.
Aprindeți un coș de fum 3/4 plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii în două grămezi de ambele părți ale grătarului de cărbune. Acoperiți grătarul, închideți orificiile de aerisire și lăsați temperatura să scadă la 250 de grade. Filetați coastele pe scuipatul rotisorului, fixând fiecare capăt cu dinți de rotisor.
Așezați scuipatul pe grătar, acoperiți, deschideți orificiile de aerisire și gătiți coaste până când carnea începe să se îndepărteze de capătul osului, aproximativ 3 ore, completând focul cu 10 cărbuni aprinși pe fiecare grămadă la jumătatea gătitului pentru a menține temperatura la 250 de grade.
Cu aproximativ 30 de minute înainte ca coastele să fie gata, ungeți raftul o dată cu ulei de măsline infuzat cu busuioc și usturoi.
Scoateți scuipatul de pe grătar și lăsați coastele să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Scoateți coastele din scuipat, feliați și serviți imediat.