Grădină De Legume Plante Medicinale Dip

Grădină De Legume Plante Medicinale Dip
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da gradina plante medicinale Dip un try. Această rețetă face 24 de porții cu 20 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți broccoli, env. seasons dressing mix, knudsen lapte grăsime brânză de vaci, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 78 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Grădină Cu Ierburi, Paste cu aproape fiecare plantă din grădină, și Legume De Grădină Din Plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți brânza de vaci în blender sau în recipientul pentru robotul de bucătărie; capac. Se amestecă la viteză mică până se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lingură în castron mediu. Se amestecă ingredientele rămase; capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Refrigerați câteva ore sau până la răcire.
4
Se servește cu biscuiți asortați și scobitori de legume proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista