Grădina binelui și a răului Bulgogi

Grădina binelui și a răului Bulgogi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 303 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. Un amestec de orez cu bob scurt, ulei de canolan, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), Atingerea răului, și Non-Rău Turc Încântare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați filetul de porc în folie de plastic și puneți-l la congelator până când este ferm, dar nu înghețat, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați plasticul și feliați foarte subțire.
Într-un castron mediu nemetalic, amestecați împreună sare condimentată, sos de soia și piper negru.
Adăugați felii de porc și lăsați la marinat 5 minute.
Încălziți o tigaie mare la înălțime.
Adăugați ulei și gătiți carnea de porc până la fiert, 3 minute.
Scoateți pe un platou cu căni de orez și salată.
Într-un castron mic amestecați împreună ceapa, oțetul de vin de orez și fulgii de chili. Pune deoparte.
În mod de asamblare, așezați în boluri separate pe un platou, marinada de ceapă, usturoiul feliat, jalepeno feliat, sosul Sriracha, pasta miso și varza.
Pentru a servi, așezați pe o frunză de salată, 1/2 linguriță de sriracha, 1/2 linguriță pastă miso, 3 bucăți de carne de porc, 3 linguri de orez, 2 felii de usturoi și jalapeno, 2 linguri de varză și 1 linguriță de ceapă verde cu oțet de vin de orez.
Rostogolește-te. Repetați cu frunzele de salată rămase.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.