Gruyere Chimen Popovers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gruyere Caraway popovers. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Dacă aveți Gruyere grosolan, semințe de caras, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gruyere Arpagic Popovers, Popovers, și Popovers pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți cu generozitate 6 (2/3-cană) cutii popover sau 9 (1/2-cană) cutii de brioșă.
Într-un castron amestecati împreună ouă, lapte și apă și se adaugă unt într-un flux, amestecand.
Adăugați făina și sarea și amestecați amestecul până când sunt combinate bine, dar încă ușor cocoloase.
Bateți semințele de chimen măcinate în aluat. Împărțiți jumătate din aluat între cutii și presărați 1/4 cană Gruyere și semințe întregi de caras peste popovers. Apoi se acoperă cu restul de aluat.
Coaceți popovers în 1/3 din cuptor timp de 45 de minute.
Tăiați o fantă de aproximativ 1/2 inch lungime deasupra fiecărui popover cu un cuțit ascuțit mic și coaceți încă 10 minute.