Gruper "Floribbean" cu ardei roșu-gem de Papaya

Grupul "Floribbean" cu ardei roșu-gemul de Papaya este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de caju prăjit uscat, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gemul, combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați apa, zahărul, oțetul de vin roșu și o picătură de sare într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați amestecul de ardei gras piure; gatiti 7 minute sau pana se ingroasa si se reduce la 1/2 cana, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie. Mișto.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti grupa, așezați panko, nuca de cocos și caju în robotul de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până când caju sunt tocate mărunt.
Puneți amestecul panko într-un vas superficial.
Așezați făina într-un alt vas puțin adânc; Așezați albușurile într-un alt vas puțin adânc.
Presărați fileurile cu 1/8 linguriță sare și piper negru. Dragă 1 file în făină. Înmuiați fileul în albușuri de ou; dragă în amestec panko, apăsând ușor acoperirea pe File pentru a adera. Repetați procedura cu fileul rămas, făina, albușurile de ou și amestecul panko.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați fileuri; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor pe fund. Întoarceți fileurile; înfășurați mânerul tigaiei cu folie.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Serviți imediat cu gem și pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.