Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati

Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Funghi trifolati (ciuperci saut), și Gruper fiert cu ghimbir, ciuperci Shiitake și ardei iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile și usturoiul și sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
4
Adăugați pasta de tomate și cimbru și continuați să gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CimbruCimbru
5
Scoateți amestecul într-un castron și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Condimentează bine peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
7
Încălziți uleiul rămas în aceeași tigaie și adăugați peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se sotează până se rumenesc adânc pe prima parte. Întoarceți cu grijă peștele, adăugați vinul și readuceți amestecul de ciuperci în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PeștePește
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Puneți tigaia în cuptor și gătiți timp de 4 minute, până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Se scoate din cuptor, se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista