Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Funghi trifolati (ciuperci saut), și Gruper fiert cu ghimbir, ciuperci Shiitake și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei până la fumat.
Adăugați ciupercile și usturoiul și sotati 3 minute.
Adăugați pasta de tomate și cimbru și continuați să gătiți 5 minute.
Scoateți amestecul într-un castron și lăsați-l deoparte.
Condimentează bine peștele cu sare și piper.
Încălziți uleiul rămas în aceeași tigaie și adăugați peștele.
Se sotează până se rumenesc adânc pe prima parte. Întoarceți cu grijă peștele, adăugați vinul și readuceți amestecul de ciuperci în tigaie.
Puneți tigaia în cuptor și gătiți timp de 4 minute, până când peștele este gătit.
Se scoate din cuptor, se presară pătrunjel și se servește.