Grouper Daniels ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 900g de proteine, 877g de grăsime, și un total de 12491 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $61.3 pe portie, această rețetă acoperă 92% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, okra, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Grouper Daniels, Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, și Sos Jack Daniels de vineri.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie grea, aduceți smântâna la foc mic. Se amestecă amidonul de porumb și vinul împreună, apoi se amestecă în cremă. Se amestecă muștarul creol și brânza Gouda, adăugând puțin câte puțin pentru a permite brânzei să se topească. Continuați să amestecați până când smooth.In o altă tigaie, sote okra, cârnați, languste și roșii. Apoi amestecați în amestecul de cremă.Înveliți filetele de pește cu 1/4 cană de condiment înnegrit. Înnegriți filetele de grup într-o tigaie de fier.Se amestecă 1 lingură suplimentară de condiment înnegrit în sosul de smântână.Se farfurie cu pâine de porumb, se înmoaie cu sos de smântână, apoi se acoperă cu filetul de grup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegrit
Muștar Creol
Fileuri De Grup
Gouda
Sos De Smântână
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Languste
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.