Grouper cu porumb prăjit și ardei
Grouper cu porumb prăjit și ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. O porție conține 353 calorii, 47G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, ardei gras, fileuri de grup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb, Grouper cu ardei dulci, și Ceviche fierbinte și picant Cholula Sea Bass cu ardei prăjiți, prăjituri masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați ardeii grași roșii și verzi, porumbul, 1 lingură de ulei și 1/4 linguriță fiecare din sare, piper și cimbru. Prăjiți la cuptor până când porumbul și ardeii încep să se rumenească, aproximativ 12 minute, amestecând de două ori.
Frecați uleiul de lingură rămas pe ambele părți ale peștelui.
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță fiecare sare, piper și cimbru.
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor și împingeți amestecul de porumb și piper pe părțile laterale ale tigaiei.
Puneți peștele în centrul tigaiei, cu pielea în jos și gătiți până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute pentru fileuri groase de 1 inch.
Serviți peștele cu porumbul și ardeii.
Alternative de pește: alți pești moderat fermi de prăjit aici includ tilefish, biban de mare și cod. Dacă fileurile sunt jupuite, înveliți-le cu puțin ulei înainte de a le adăuga în tigaie.
Test-sfat pentru Bucătărie: dacă folosiți sâmburi de porumb congelați, lăsați-i să se dezghețe dacă puteți; durează doar câteva minute. Măsurați porumbul primul lucru și acesta va fi dezghețat până când sunteți gata pentru el. Îndepărtați porumbul uscat cu un prosop de hârtie după decongelare, astfel încât excesul de umiditate să nu se împiedice în timpul gătitului și să facă imposibilă rumenirea.
Recomandarea vinului: orice număr de vinuri albe ușoare vor merge bine cu acest lucru. Încercați un chardonnay din Franța, cum ar fi un Mcon-Villages sau unul dintre Chardonnay-urile mai noi din regiunea Pays d ' Oc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.