Grouper cu crustă de fistic cu sos de miere de lavandă

Grouper cu crustă de fistic cu sos de miere de lavandă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grouper cu crustă de fistic cu sos de miere de lavandă. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 308 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piper, pesmet, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich de Grouper cu crustă de făină de porumb la cuptor cu sos Tartar, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, și Somon cu crustă de fistic cu sos de cremă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați pesmetul și fisticul într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3
Presărați fileurile uniform cu sare și piper. Înmuiați fileurile în albușuri de ou; dragă în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați peștele pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament; coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Stropiți fileurile uniform cu sos de miere de lavandă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De LavandăMiere De Lavandă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de lavandă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista