Grouper cu crustă de fistic cu sos de miere de lavandă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grouper cu crustă de fistic cu sos de miere de lavandă. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 308 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piper, pesmet, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich de Grouper cu crustă de făină de porumb la cuptor cu sos Tartar, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, și Somon cu crustă de fistic cu sos de cremă de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați pesmetul și fisticul într-un vas superficial.
Presărați fileurile uniform cu sare și piper. Înmuiați fileurile în albușuri de ou; dragă în amestec de pesmet.
Așezați peștele pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament; coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Stropiți fileurile uniform cu sos de miere de lavandă.
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de lavandă, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa