Grissini De Vită Prăjită Cu Sos De Hrean

Grissini De Vită Prăjită Cu Sos De Hrean
Friptură de vită Grissini cu sos de hrean ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, carne de vită friptă, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de hrean, Friptură De Vită Cu Sos De Hrean, și Crock Pot friptură de vită și sos de hrean.

Instrucțiuni

1
Tăiați 1 uncie (2 felii) felii de carne de vită (rare) în benzi de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită FeliatăFriptură De Vită Feliată
2
Tăiați 1 scallion în 6 benzi lungi. Înfășurați fiecare dintre cele 6 grisine cu fâșii de friptură de vită și 1 felie de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
3
Rulați grissini în 1/4 linguriță de piper negru proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Verde Tăiat CubulețeArdei Gras Verde Tăiat Cubulețe
GrissiniGrissini
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
4
Combinați 3 linguri smântână cu conținut redus de grăsimi și 3/4 linguriță sos de hrean, amestecând bine; serviți sosul alături de grissini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână UșoarăSmântână Ușoară
Sos De HreanSos De Hrean
GrissiniGrissini
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista