Grillades și sos peste grâu

Grillades și sos peste grâu
Reteta Grillades și sos peste Grits este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, busuioc, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Crupe și grătare, Grillades și crupe, și Grillades și crupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați friptura cu sare și 1 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
FripturăFriptură
SareSare
3
Adăugați o treime din friptură în tigaie; gatiti 45 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu friptura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa albă, țelina, ardeiul gras și usturoiul; saut 3 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă AlbăCeapă Albă
LegumeLegume
țelinățelină
UsturoiUsturoi
7
Presărați făină peste legume și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, sosul de roșii și măslinele; se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
MăslineMăsline
9
Adăugați bulion; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Adăugați 1 linguriță rămasă de piper negru, busuioc, cimbru și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Piper NegruPiper Negru
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
11
Întoarceți friptura în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când friptura este fragedă. Se amestecă ceapa verde și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se servește peste grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista