Green Chili Queso Dip
Green Chili Queso Dip este un fără gluten, vegetarian și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. O porție conține 260 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, piper cayenne, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, și Brânză De Pui Chili Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți poblanos peste o flacără deschisă pe o sobă cu gaz sau grătar până când pielea este complet carbonizată.
Se pune într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește, 5-10 minute. Îndepărtați pielea carbonizată; îndepărtați tulpinile și semințele.
Așezați poblanos în vasul de lucru al robotului de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și pulsați până se toacă foarte fin, oprindu-vă pentru a răzui partea bolului, după cum este necesar.
Așezați brânza cubată într-un castron mediu și aruncați cu amidon de porumb până când este acoperit uniform.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când strălucește. Se amestecă usturoiul, chimenul, pudra de chili chipotle și ardeiul cayenne și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă laptele evaporat și ardeii iute poblano tocați și se fierbe. Reduceți căldura la minim și adăugați brânză. Se amestecă constant până când brânza este topită și netedă. Se amestecă cilantro și scallions. Condimentează cu sare după gust.
Transferați într-un castron și serviți imediat.