Green Chile Dip

Green Chile Dip
Green Chile Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 61 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sos de salată, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Chile-mușchi frecat și Chile verde Nachos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția brânzei, a ardeilor iute și a bucăților de pâine plată. Se amestecă brânza și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Capac; refrigerați 2 până la 4 ore pentru a amesteca aromele.
3
Se servește cu bucăți de pâine plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista