Gratine de fructe și migdale

Gratine de fructe și migdale
Gratinurile cu fructe și migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 528 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână vanilie, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratine De Migdale-Pere, Ou La Cuptor + Gratinate De Sparanghel, și Gratine De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de feluri de mâncare cu unt de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună ouăle, smântâna, zahărul cofetarilor, făina de migdale, vanilia și sarea într-un castron până se combină bine. Sferturi de pere pe lungime, apoi coajă, miez și tăiate în pene de 1/2 inch lățime. Aruncați perele cu suc de lămâie într-un castron, apoi împărțiți-le între feluri de mâncare gratinate. Împărțiți zmeura și strugurii între feluri de mâncare gratinate, apoi turnați amestecul de cremă peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZmeurăZmeură
CremăCremă
VanilieVanilie
StruguriStruguri
CremăCremă
FructeFructe
PerePere
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se presară cu migdale și punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
4
Transferați vasele gratinate într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți până când perele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți gratinurile broiler și broil la 4 până la 5 inci de la căldură până când migdalele sunt aurii, 1 până la 2 minute. Se răcește pe un raft la cald sau la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1
Făina de migdale (făcută din migdale albite) și făina de migdale (care conține piei) sunt aproximativ aceeași măcinare și pot fi folosite interschimbabil în această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale AlbeMigdale Albe
Făină De MigdaleFăină De Migdale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista