Gratine de fructe și migdale
Gratinurile cu fructe și migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 528 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână vanilie, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratine De Migdale-Pere, Ou La Cuptor + Gratinate De Sparanghel, și Gratine De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de feluri de mâncare cu unt de unt.
Bateți împreună ouăle, smântâna, zahărul cofetarilor, făina de migdale, vanilia și sarea într-un castron până se combină bine. Sferturi de pere pe lungime, apoi coajă, miez și tăiate în pene de 1/2 inch lățime. Aruncați perele cu suc de lămâie într-un castron, apoi împărțiți-le între feluri de mâncare gratinate. Împărțiți zmeura și strugurii între feluri de mâncare gratinate, apoi turnați amestecul de cremă peste fructe.
Se presară cu migdale și punct cu unt.
Transferați vasele gratinate într-o tigaie superficială.
Coaceți până când perele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți gratinurile broiler și broil la 4 până la 5 inci de la căldură până când migdalele sunt aurii, 1 până la 2 minute. Se răcește pe un raft la cald sau la temperatura camerei înainte de servire.
Făina de migdale (făcută din migdale albite) și făina de migdale (care conține piei) sunt aproximativ aceeași măcinare și pot fi folosite interschimbabil în această rețetă.