Gratine De Ciuperci Beat
Gratinele de ciuperci beat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână unt, frișcă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratine de sparanghel și ciuperci de stridii cu chiffonadă de spanac, Friptură și ciupercă beată, și Paste De Ciuperci Sălbatice Beți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mare, aduceți vinul la fierbere.
Se ia de pe foc, se adaugă ciupercile morel și se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați morelele din lichid, stoarcând orice exces și tocați mărunt. Rezervați mai multe și lichide.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați ciuperci cremini și gătiți, amestecând des, până când aproape tot lichidul lor s-a evaporat și creminele încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Se toarnă cu grijă vinul în tigaie, lăsând în urmă orice sediment din moreluri și se fierbe până se reduce cu aproximativ jumătate, 4 până la 5 minute.
Adăugați moreluri tocate, smântână și cimbru și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, 4 până la 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Preîncălziți broilerul. Se amestecă amestecul de ciuperci în 6 ramekine mici.
Se presară cu brânză și se pune pe o foaie de copt.
Se fierbe la 4 până la 6 inci de la căldură doar până când brânza se topește și începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.