Gratine De Ciuperci Beat

Gratine De Ciuperci Beat
Gratinele de ciuperci beat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână unt, frișcă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratine de sparanghel și ciuperci de stridii cu chiffonadă de spanac, Friptură și ciupercă beată, și Paste De Ciuperci Sălbatice Beți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc mare, aduceți vinul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc, se adaugă ciupercile morel și se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați morelele din lichid, stoarcând orice exces și tocați mărunt. Rezervați mai multe și lichide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
3
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați ciuperci cremini și gătiți, amestecând des, până când aproape tot lichidul lor s-a evaporat și creminele încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se toarnă cu grijă vinul în tigaie, lăsând în urmă orice sediment din moreluri și se fierbe până se reduce cu aproximativ jumătate, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați moreluri tocate, smântână și cimbru și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, 4 până la 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Preîncălziți broilerul. Se amestecă amestecul de ciuperci în 6 ramekine mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Se presară cu brânză și se pune pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Se fierbe la 4 până la 6 inci de la căldură doar până când brânza se topește și începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista