Gratin Portocaliu Gingered
Gratinul portocaliu Gingered ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 171 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați buric și/sau portocale de sânge, zahăr brun, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gratin De Piersici Gingered, Morcovi Portocalii Gingered, și Sfeclă Portocalie Gingered.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 6 inci de căldură. Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar.
Tăiați fiecare portocală transversal în șase felii groase de 1/3 inch. Aranjați feliile de portocală în 4 feluri de mâncare gratinate, suprapunându-le ușor și întindeți-le cu marmelada.
Presărați zahărul brun deasupra și fierbeți timp de aproximativ 10 minute, schimbând vasele pentru o rumenire uniformă, până când clocotesc și ușor caramelizate în pete.
Se transferă într-un raft și se lasă să se răcească timp de 10 minute.
Între timp, folosind un mixer electric, bateți crme frache până se bate ușor. Îndoiți ghimbirul cristalizat. Puneți ghimbirul crme frache peste feliile de portocală, presărați cu menta mărunțită și serviți imediat.