Gratin de șuncă și legume

Gratin de șuncă și legume
Gratinul de șuncă și legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi Yukon gold, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Legume, Vara-Gratin de legume, și Rădăcină De Legume Gratinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați ceapa, cartofii și mazărea congelată și morcovii și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați șunca, făina și cimbrul și gătiți, amestecând, până se combină. Se amestecă bulionul de pui și se aduce la fierbere, apoi se amestecă laptele și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, topiți restul de 3 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați panko, pătrunjelul și 1/8 linguriță fiecare sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când panko-ul este ușor prăjit, aproximativ 4 minute. Împrăștiați peste amestecul de șuncă și legume; lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista