Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de verdeață de iarnă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,02 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de muștar, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Dovleac De Iarnă, Gratin De Legume De Iarnă, și Gratin De Cartofi Dulci De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor un vas de copt de 3 litri. Lucrând în loturi, albiți varza kale într-o oală cu apă fiartă ușor sărată până când se înmoaie, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferațikale într-un castron mare cu apă cu gheață; se lasă să se răcească,apoi se scurge. Strângeți cât mai mult excesapă posibil cu mâna și transferați kalepe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Repetați cu verdeață de muștar, blanchingtimp de 2 minute pe lot. Tăiați grosolan toateverde și combinați într-un castron mare (tuar trebui să aveți 6 căni de verdeață bine ambalate).Separați aglomerările și slăbiți tăiatefrunze cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 " peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pesmet și gătiți,amestecând frecvent, până devin aurii și crocante,8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5
Se transferă într-un castron mare;se amestecă parmezan și 1 linguriță de cimbru leaves.DO înainte: verdele și pesmetul potsă fie făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți verdele șifier. Păstrați pesmetul etanș la camerătemperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mediela foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Adăugați șalotă; gătiți,amestecând des, până se înmoaie ușor și ușoraur, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8
Transferați șalotela castron cu verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați smântână, lapte,usturoi și crenguțe de cimbru în aceeași cratiță; aduceți la foc mic. Gatiti pana cand amestecul este ingrosatși redus la 1 1/2 cani, 10-12 minute.Aruncați crenguțele de cimbru și usturoiul; se amestecă nucșoara.Se condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Se toarnă amestecul de cremă peste verdeață în bowland toss pentru a acoperi uniform în sos; condimentează totaste cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Verzii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Transferați amestecul verde în vasul de copt pregătit; presărați
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Gruyul a terminat. Se acoperă cu pesmet. Coverdish cu folie. Faceți înainte: gratinul poate fiasamblat cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Gruyere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Coaceți până la umplereeste fierbinte, aproximativ 25 de minute. Descoperiți și coaceți până când brânza este topită, marginile clocotesc,iar pesmetul este maro auriu, cu 10-20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust