Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de verdeață de iarnă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,02 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de muștar, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Dovleac De Iarnă, Gratin De Legume De Iarnă, și Gratin De Cartofi Dulci De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor un vas de copt de 3 litri. Lucrând în loturi, albiți varza kale într-o oală cu apă fiartă ușor sărată până când se înmoaie, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferațikale într-un castron mare cu apă cu gheață; se lasă să se răcească,apoi se scurge. Strângeți cât mai mult excesapă posibil cu mâna și transferați kalepe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Repetați cu verdeață de muștar, blanchingtimp de 2 minute pe lot. Tăiați grosolan toateverde și combinați într-un castron mare (tuar trebui să aveți 6 căni de verdeață bine ambalate).Separați aglomerările și slăbiți tăiatefrunze cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 " peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pesmet și gătiți,amestecând frecvent, până devin aurii și crocante,8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5
Se transferă într-un castron mare;se amestecă parmezan și 1 linguriță de cimbru leaves.DO înainte: verdele și pesmetul potsă fie făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți verdele șifier. Păstrați pesmetul etanș la camerătemperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mediela foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Adăugați șalotă; gătiți,amestecând des, până se înmoaie ușor și ușoraur, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
8
Transferați șalotela castron cu verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați smântână, lapte,usturoi și crenguțe de cimbru în aceeași cratiță; aduceți la foc mic. Gatiti pana cand amestecul este ingrosatși redus la 1 1/2 cani, 10-12 minute.Aruncați crenguțele de cimbru și usturoiul; se amestecă nucșoara.Se condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se toarnă amestecul de cremă peste verdeață în bowland toss pentru a acoperi uniform în sos; condimentează totaste cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Verzii
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Transferați amestecul verde în vasul de copt pregătit; presărați
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Gruyul a terminat. Se acoperă cu pesmet. Coverdish cu folie. Faceți înainte: gratinul poate fiasamblat cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Gruyere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Coaceți până la umplereeste fierbinte, aproximativ 25 de minute. Descoperiți și coaceți până când brânza este topită, marginile clocotesc,iar pesmetul este maro auriu, cu 10-20 de minute mai mult.