Gratin de spanac și praz cu Topping de pesmet Roquefort
Nevoie de o garnitură vegetariană? Gratinul de spanac și praz cu Topping de pesmet Roquefort ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 248 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, unt, muștar de hrean Dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Spanac Și Praz Cu Topping De Pesmet Roquefort, Penne cu Pancetta, spanac și topping de firimituri cu unt, și Tarta Cu Praz Roquefort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. topiți 3 linguri de unt în tigaie medie la foc mediu-mare.
Se amestecă în 2 linguri de muștar, apoi pesmet. Saut pana cand pesmetul devine auriu, aproximativ 5 minute. Se răcește scurt.
Aruncați 1 1/2 pungi spanac în oală mare antiaderentă la foc mare până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Transferați în setul de sită peste castron. Repetați cu spanacul rămas. Apăsați pe spanac pentru a se scurge.
Topiți restul de 2 linguri de unt în aceeași oală la foc mediu-mare.
Se adauga prazul; saut 4 minute.
Adăugați smântână, restul de 1 1/2 linguri de muștar și spanac. Aruncați până se îngroașă și se amestecă, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați în vasul de copt de 7x11 inci. Se acoperă cu amestec de pesmet.
Coaceți până la barbotare, aproximativ 10 minute.