Gratin de păstârnac, Nap și Rutabaga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de păstârnac, napi și Rutabaga. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de margarină, sos de brânză, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rutabaga (Nap galben sau suedez) Gratin de mere, Salată De Unt, Rutabagan Confiat Și Nap, și Rutabaga de ghimbir și portocale (Nap galben sau suedez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare felie de rutabaga în sferturi.
Combinați rutabaga, napii, păstârnacul și morcovul într-un vas de 8 litri; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți 30 de minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Se amestecă zahărul și următoarele 4 ingrediente (zahăr prin piper). Puneți amestecul de legume într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Întindeți sosul de brânză peste amestecul de legume.
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se sfărâmă pentru a măsura 1 cană.
Presărați firimituri pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Combinați pesmetul și untul într-un castron mic; se presară peste sos.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute.