Gratin de păstârnac, Nap și Rutabaga

Gratin de păstârnac, Nap și Rutabaga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de păstârnac, napi și Rutabaga. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de margarină, sos de brânză, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rutabaga (Nap galben sau suedez) Gratin de mere, Salată De Unt, Rutabagan Confiat Și Nap, și Rutabaga de ghimbir și portocale (Nap galben sau suedez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare felie de rutabaga în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
2
Combinați rutabaga, napii, păstârnacul și morcovul într-un vas de 8 litri; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
PăstârnacPăstârnac
NapNap
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgere. Se amestecă zahărul și următoarele 4 ingrediente (zahăr prin piper). Puneți amestecul de legume într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
PiperPiper
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Întindeți sosul de brânză peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LegumeLegume
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se sfărâmă pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Presărați firimituri pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Combinați pesmetul și untul într-un castron mic; se presară peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista