Gratin De Păstârnac
Nevoie de o garnitură vegetariană? Gratinul de păstârnac ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Păstârnac și șuncă gratinată, Gratin De Morcov-Păstârnac, și Gratin de conopidă și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți păstârnacul într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe la foc mediu 20 de minute sau până se înmoaie.
Așezați păstârnacul într-un castron și zdrobiți cu un tocător de cartofi până se omogenizează.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați făină, amestecând pentru a acoperi ceapa. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând constant cu un tel până se omogenizează.
Adăugați laptele rămas; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand continuu.
Se ia de pe foc și se amestecă sare, piper și nucșoară.
Adăugați amestecul de lapte și salvie la piureul de păstârnac și amestecați pentru a combina.
Așezați amestecul de păstârnac într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru acoperit cu spray de gătit.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Combinați pesmetul și untul și presărați uniform peste amestecul de păstârnac.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.