Gratin De Păstârnac

Gratin De Păstârnac
Nevoie de o garnitură vegetariană? Gratinul de păstârnac ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Păstârnac și șuncă gratinată, Gratin De Morcov-Păstârnac, și Gratin de conopidă și păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți păstârnacul într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe la foc mediu 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgere.
4
Așezați păstârnacul într-un castron și zdrobiți cu un tocător de cartofi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați făină, amestecând pentru a acoperi ceapa. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând constant cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați laptele rămas; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
9
Se ia de pe foc și se amestecă sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
10
Adăugați amestecul de lapte și salvie la piureul de păstârnac și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
LapteLapte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
11
Așezați amestecul de păstârnac într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PăstârnacPăstârnac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
13
Combinați pesmetul și untul și presărați uniform peste amestecul de păstârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PăstârnacPăstârnac
UntUnt
14
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista