Nevoie de o garnitură fără gluten? Gratinul de praz și cartofi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 235 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Gratin De Cartofi-Praz, Praz De Cartofi Gratinat, și Gratin De Cartofi-Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați jumătate din feliile de cartofi într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați prazul; saut 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă usturoiul, sarea și piperul. Puneți jumătate din amestecul de praz peste felii de cartofi; se acoperă cu jumătate de roșii și jumătate de brânză. Repetați straturile cu cartofii rămași, amestecul de praz, roșiile și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Aduceți laptele la fiert la foc mic într-o tigaie; se toarnă peste amestecul de cartofi. Acoperiți și coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Descoperi; coaceți încă 15 minute sau până se rumenesc.