Gratin de praz și cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten? Gratinul de praz și cartofi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 235 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Gratin De Cartofi-Praz, Praz De Cartofi Gratinat, și Gratin De Cartofi-Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați jumătate din feliile de cartofi într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați prazul; saut 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă usturoiul, sarea și piperul. Puneți jumătate din amestecul de praz peste felii de cartofi; se acoperă cu jumătate de roșii și jumătate de brânză. Repetați straturile cu cartofii rămași, amestecul de praz, roșiile și brânza.
Aduceți laptele la fiert la foc mic într-o tigaie; se toarnă peste amestecul de cartofi. Acoperiți și coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Descoperi; coaceți încă 15 minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.