Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de porumb și roșii. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 475 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Porumb gratinat – această caserolă în stil casnic este un mod delicios de a servi porumbul, Dovlecel Și Gratin De Porumb, și Poblano, cartofi și Gratin de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați feliile de roșii în 1 strat pe un suport așezat într-o tigaie superficială și presărați pe ambele părți cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Lăsați să se scurgă 30 de minute.
3
În timp ce roșiile se scurg, aduceți porumbul, laptele, smântâna și 1/4 linguriță de sare la foc mic într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când porumbul este fraged, aproximativ 5 minute. Se răcește ușor, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Aruncați împreună firimiturile de pâine, busuiocul, brânza și restul de 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Aranjați o treime din feliile de roșii în vasul de copt, apoi acoperiți uniform cu o treime din amestecul de pesmet și punctați cu o treime din unt. Puneți jumătate din amestecul de porumb peste firimituri, apoi repetați stratificarea cu jumătate din roșiile rămase, firimituri și unt și tot porumbul. Aranjați roșiile rămase peste porumb, apoi acoperiți cu firimiturile de pâine rămase și punctați cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți, neacoperit, până când blatul este auriu și gratinul clocotește peste tot, 40 până la 45 de minute. Se răcește ușor pe un raft, aproximativ 15 minute, înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Gratinul poate fi asamblat, dar nu copt, cu 4 ore înainte și răcit, acoperit.
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.