Gratin de porumb și piper din sud-vest

Nevoie de o garnitură vegetariană? Gratinul de porumb și piper din sud-vest ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Porumb Și Ardei Roșu Din Sud-Vest, Gratin De Cartofi Dulci Din Sud-Vest, și Porumb gratinat – această caserolă în stil casnic este un mod delicios de a servi porumbul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați ardei gras, 1/4 linguriță sare și piper; saut 5 minute.
Adăugați 2 căni de porumb, jalapeo și chimen; saut 5 minute sau până când ardeii sunt crocanți.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza. Puneți aproximativ 3/4 cană de amestec de ardei gras în fiecare dintre cele 4 feluri de mâncare gratinate acoperite cu spray de gătit.
Combinați 3/4 cană de porumb, 1/2 linguriță de sare, lapte, făină și ouă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană amestec de ouă peste legume în fiecare fel de mâncare.
Așezați vasele pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Notă: Această rețetă poate fi preparată și într-un vas de copt de 2 litri.