Gratin de porumb dulce și cartofi
Gratinul de porumb dulce și cartofi durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 216 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Un amestec de unt, piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Kale De Cartofi Și Gratin De Porumb, Gratin de Poblano, cartofi și porumb, și Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, usturoiul, sarea și piperul până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se amestecă cartofii. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti si amestecati timp de 8-10 minute sau pana cand cartofii sunt crocanti.
Se amestecă porumbul și porumbul în stil cremă.
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Într-un castron mic, combinați pesmetul și untul; presărați peste cartofi.
Coaceți la 350 de euro timp de 45-50 de minute sau până când se rumenesc și cartofii sunt fragede.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.