Gratin de Kale cu Pancetta
Kale Gratin cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 91 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper, pesmet, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Încercați Gratin de Kale cu Pancetta, Gratin de conopidă cu Manchego și Pancetta, și Gratin de cartofi Pancettan și Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul, dar așezați grătarul cuptorului pe al doilea raft în jos de la sursa de căldură.
Aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o tigaie sau oală adâncă, adăugați kale și sare și gătiți 5 până la 6 minute; scurgeți și uscați verdeața.
Puneți tigaia în aragaz la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și pancetta. Crisp pancetta și se adaugă smântână și usturoi. Condimentați cu nucșoară, sare și piper, apoi reduceți 7 până la 8 minute la aproximativ 1/2 până la 2/3 cană.
Adăugați verdeață gătită în smântână și amestecați pentru a acoperi uniform.
Transferați la caserola superficială.
Aruncați cu pesmet cu restul de 2 linguri de ulei de măsline extravirgin. Condimentează firimiturile cu sare și piper și combină cu brânza.
Așezați caserola pe al doilea raft sub broiler și pesmet brun și brânză timp de 5 minute.