Gratin de fructe de mare cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul cu fructe de mare cu brânză. Această rețetă face 2 porții cu 632 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 221 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de brânză de oală, praz, muștar integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Fructe De Mare Gratinate, Gratin De Orz Cu Brânză, și Gratin De Cartofi Cu Brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați prazul și niște condimente și gătiți timp de 10 minute până când este foarte moale. Amestecați jumătate de pătrunjel și lingură în 2 feluri de mâncare gratinate.
Împărțiți peștele între cele 2 feluri de mâncare, amestecați muștarul în sosul de brânză și lingurați deasupra peștelui.
Așezați pe o tavă de copt și gătiți timp de 15 minute puteți pune pâinea la cuptor pentru a se încălzi în ultimele minute, dacă este puțin învechită.
Scoateți pâinea din cuptor și porniți grătarul pentru a rumeni blaturile gratinului timp de 2 minute, apoi scoateți din cuptor. Împrăștiați gratinul cu pătrunjelul rămas și serviți cu bucăți de pâine pentru a curăța.