Gratin De Fenicul

Gratin De Fenicul
Gratinul de fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 516 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână parmezan, frunze de fenicul, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Gratin De Fenicul, Gratin De Fenicul, și Gratin de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și tăiați feniculul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Tăiați frunzele și tulpinile feniculului și păstrați-le pentru un alt fel de mâncare; sunt un plus excelent pentru stocuri și bulionuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Tăiați bulbii în sferturi, apoi bucăți de 1-2 inci; aruncați miezurile lemnoase.
4
Preîncălziți cuptorul, tigaia de pregătire: Ungeți o tigaie pentru caserole sau o tigaie gratinată cu 1 lingură de ulei de măsline și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Fierbeți feniculul: fierbeți feniculul într-o oală medie cu apă sărată timp de 5-6 minute, sau până când feniculul este aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se scurge bine și se aruncă cu o lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1
Amestecați parmezanul, cimbrul și firimiturile de pâine, apoi amestecați jumătate din acel amestec cu feniculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2
Adăugați feniculul în caserolă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Se acoperă cu brânza mozzarella, apoi restul amestecului de parmezan-pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
4
Stropiți 1-2 linguri de ulei de măsline deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Se coace: se acoperă caserola și se coace la 375 buc.F timp de 20 de minute. Apoi scoateți capacul și coaceți până când brânza este bine rumenită, încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați gratinul să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.
7
Se ornează cu frunze proaspete de fenicul tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista