Gratin de dovleac de vară cu Salsa Verde și Gruyere
Gratinul de dovleac de vară cu Salsa Verde și Gruyere este un pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 3,92 USD pe porție. O porție conține 786 calorii, 19g de proteine, și 63G de grăsime. 66 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, frunze de oregano, brânză gruyere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac de nucă și Gratin de aur Yukon cu brânză Gruyere, Squash de vară gratinat, și Gratin De Dovleac De Vară.
Instrucțiuni
1
Fă salsa verde. Folosind un mortar și un pistil (sau un robot de bucătărie, nu voi spune nimănui), bateți ierburile într-o pastă. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi. Lucrați în o parte din uleiul de măsline și transferați amestecul într-un castron. Puneți usturoiul și hamsia și adăugați-le la ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Fripturi De Carne Din New York
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
2
Lăsați ușor caperele până când sunt parțial zdrobite și adăugați-le la ierburi. Se amestecă uleiul rămas, un vârf de piper negru și o stoarcere de suc de lămâie. Gust pentru echilibru și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sezonul Goya
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Faceți gratinul.
4
Încălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Tăiați dovleceii în felii groase de 1/8 inch. Aruncați feliile într-un castron mare cu 1 linguriță de sare kosher și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Așezați pesmetul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Încălziți o tigaie mică la foc mediu timp de 1 minut. Se învârte în unt și se gătește câteva minute, până se rumenesc și miroase a nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Turnați untul brun peste pesmet (asigurându-vă că răzuiți toate bucățile maro în vas cu o spatulă de cauciuc). Așteptați aproximativ un minut pentru ca untul să se răcească și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De Verjuic
9
Scurgeți dovleacul și transferați-l într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
10
Adăugați șalotele, usturoiul tocat, cimbru, chile, 1/2 cană salsa verde și puțin piper. Aruncați pentru a combina și adăugați brânza și jumătate din pesmetul acoperit cu unt. Aruncați din nou și gustați pentru condimente. (Usturoiul crud va avea un gust puternic în acest moment, dar va fi delicios atunci când este gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Can) Canned Salsa Verde
Sezonul Goya
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Așezați dovleceii într-un vas destul de gratinat de 9 pe 9 inci (sau echivalent) (am folosit o tigaie). Împrăștiați pesmetul rămas deasupra și coaceți 35 până la 40 de minute, până când dovlecelul este fraged și blatul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.