Nevoie de un garnitură vegetariană? Gratinul de cartofi fumurii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 180 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, sarea, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin De Cartofi Dulci Cu Pesmet Afumat, Smoky Yam Gratin, și Bacon afumat și Gratin de Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați usturoiul în fundul unui vas de copt cu unt de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Bateti impreuna frisca si urmatoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Strat jumătate de felii de cartofi peste usturoi; deasupra cu jumătate de amestec de smântână. Repetați procedura cu felii de cartofi rămase și amestec de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când gratinul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
6
Notă: în scopuri de testare, am folosit ardei chipotle conserve în sos adobo. Acestea pot fi găsite în secțiunea etnică a magazinului alimentar.