Gratin De Cartofi De Toamnă
Gratinul de cartofi de toamnă este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 453 calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Un amestec de căței de usturoi, Parmezan, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 399 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Gratin De Legume Cu Rădăcină De Toamnă, Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), și Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înjumătățiți cartofii și aruncați-i într-un vas mare de copt și condimentați cu sare și piper.
Între timp, puneți smântâna, untul, ierburile și usturoiul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti aproximativ 5 minute, pentru a infuza crema cu aroma. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte printr-o strecurătoare peste cartofi (aruncați ierburile și usturoiul), dacă nu există suficientă cremă pentru a urca 3/4 din cartofi, apoi se toarnă niște cremă suplimentară deasupra pentru a compensa diferența.
Presărați parmezanul uniform deasupra.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până când cartofii sunt fierți și blatul începe să se rumenească. Acoperiți și păstrați la cald până când este gata de servit.