Gratin De Cartofi Cu Trei Brânzeturi
Gratinul de cartofi cu trei brânzeturi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 348 calorii. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brânză pecorino romano, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Gratin De Cartofi Cu Trei Brânzeturi, Gratin De Cartofi Cu Două Brânzeturi, și Gratin de cartofi cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și devin aurii, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați 1 minut.
Adăugați smântâna, bulionul, rozmarinul, sarea și piperul.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă toate brânzeturile rase împreună într-un castron mediu.
Amestecați ignamele și cartofii împreună într-un castron mediu.
Aranjați o treime din amestecul de cartofi în fundul vasului de copt pregătit.
Se presară cu o treime din amestecul de brânză. Repetați straturile încă de două ori terminând cu un strat de amestec de brânză.
Se toarnă amestecul de cremă peste straturi și se acoperă tigaia cu folie.
Coaceți gratinul până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 45 de minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți până când cartofii sunt fragede și aurii deasupra, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați gratinul să se odihnească, 10 minute.
Se presară pătrunjelul tocat, dacă se folosește, și se servește.