Gratinul de cartofi cu trei brânzeturi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 348 calorii. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brânză pecorino romano, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Gratin De Cartofi Cu Trei Brânzeturi, Gratin De Cartofi Cu Două Brânzeturi, și Gratin de cartofi cu brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
6
Adăugați smântâna, bulionul, rozmarinul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se amestecă toate brânzeturile rase împreună într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Amestecați ignamele și cartofii împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Aranjați o treime din amestecul de cartofi în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Se presară cu o treime din amestecul de brânză. Repetați straturile încă de două ori terminând cu un strat de amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Se toarnă amestecul de cremă peste straturi și se acoperă tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
13
Coaceți gratinul până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți folia și continuați să coaceți până când cartofii sunt fragede și aurii deasupra, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Scoateți din cuptor și lăsați gratinul să se odihnească, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Se presară pătrunjelul tocat, dacă se folosește, și se servește.