Gratinul de cartofi cu brânză de capră și usturoi este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 351 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză de capră, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de cartofi cu usturoi cu brânză de capră, Gratin de cartofi cu brânză de capră și usturoi, și Gratin de cartofi cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Aranjați 1/3 din cartofi în fundul vasului preparat, suprapunându-se ușor și acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă peste 1/3 din amestecul de smântână. Repetați stratificarea cartofilor și a amestecului de smântână de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Cremă
4
Coaceți descoperit până când cartofii sunt fragede și blatul este maro auriu în pete, aproximativ 1 oră 15 minute.