Gratin De Cartofi Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi Cheddar. Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 215 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, frișcă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Cartofi Cheddar, Cheddar și piure de cartofi gratinat, și Gratin De Varză Și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă salvie, sare și piper într-o ceașcă; pus deoparte.
Puneți 1/3 de cartofi și jumătate de ceapă într-o tigaie ușor unsă de 13"x9".
Se presară cu o linguriță de amestec de salvie și 1/3 de brânză. Repetați straturile cu ingredientele rămase, terminând cu brânză.
Bateți smântâna și bulionul împreună până se omogenizează bine; se toarnă uniform deasupra.
Coaceți, acoperit, la 400 de grade timp de o oră, până când este fraged și auriu.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.