Gratar Hoedown BBQ Chuck friptură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați la grătar Hoedown BBQ Chuck Roast. Această rețetă servește 8 și costă 2,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 460 calorii, 45g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, la 2 căței de usturoi, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Chuck La Grătar Cu Legume., Burgeri La Grătar Hoedown, și Grătar Chuck friptură.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptura de vită. În vasul de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri) sau în punga mare de plastic pentru depozitarea alimentelor resigilabile, combinați toate ingredientele rămase; se amestecă bine.
Adăugați friptură; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare. La frigider 6 ore sau peste noapte, întorcându-se o dată sau de două ori, pentru a marina.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Când grătarul este încălzit, scoateți friptura din marinată; rezervați și refrigerați marinada.
Așezați friptura pe grătar cu gaz la foc mediu-mic sau pe grătar cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni mediu-mici. Acoperiți grătarul; gătiți 50 până la 75 de minute sau până la coacerea dorită, întorcând o dată și ungând cu marinată rezervată în ultimele 15 minute de timp de gătit. Aruncați orice marinată rămasă.