Gratar Carne De Vită, Bacon, Fasole Caserola

Gratar Carne De Vită, Bacon, Fasole Caserola
Rețeta de carne de vită la grătar, slănină, caserolă de fasole ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 98 de cenți pe porție. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați ketchup-ul de roșii heinz, oțetul de vin, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de pui și fasole la grătar, Carne De Vită Bacon Gratar Pizza Buzunare, și Carne De Vită Și Fasole Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele sosului împreună într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu. Se amestecă frecvent până când amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe un minut, se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
STIVAȚI cele două kilograme de slănină și tăiați feliile făcând benzi late de inci. Într-o tigaie mare, prăjiți slănina, amestecând frecvent, până se rumenesc și se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți grăsimea de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Așezați tigaia înapoi la foc mediu și rupeți carnea de vită măcinată în ea. Dacă folosiți ceapa, adăugați-o în acest moment. Continuați să o rupeți cu o lingură în timp ce o gătiți până când carnea de vită este rumenită. Dacă este necesar, scurgeți excesul de grăsime din carne. Într-un bol mare de amestecare, amestecați sosul, carnea de vită, slănina și fasolea până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Împărțiți amestecul între o tigaie de 9 inci pe 13 inci pe 2 inci și o tigaie pătrată de 8 inci pe 8 inci pe 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți (neacoperit) timp de 1 oră sau până când este foarte bubuit și fierbinte până la capăt.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Pulverizați vasul unei inserții de crock cu aragaz lent cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă amestecul în inserție, se acoperă și se gătește la foc mic timp de 4 până la 6 ore sau până când este foarte bubuit și fierbinte până la capăt.
3
Păstrați resturile bine acoperite la frigider sau împărțiți-le în porții individuale de dimensiuni de masă și congelați într-un recipient etanș până la 6 luni. Reîncălziți cu o linie de apă într-o cratiță acoperită sau în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate11
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista