Gratar Caesar Carne De Vită Aperitiv Kabobs
Gratar Caesar carne de vită aperitiv Kabobs necesită în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 30 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de frunze de romaine, frigarui de lemn, rosii cherry si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de gustoasa. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Gratar Caesar Carne De Vită Aperitiv Kabobs, Gratar Creveți Aperitiv Kabobs, și Carne De Vită La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În mare resigilabilpungă de plastic pentru depozitarea alimentelor, puneți carne de vită, ardei gras, dovlecei, ciuperci și roșii.
Se amestecă 1/2 cană de pansament și ardeiul măcinat.
Se toarnă peste carne de vită și legume; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 4 ore, întorcând punga ocazional. Înmuiați frigarui în apă aproximativ 1 oră pentru a preveni arderea.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți carnea de vită și legumele din marinată; aruncați marinada.
Scoateți frigarui din apă. Filetați 1 sau 2 bucăți de carne de vită pe fiecare frigăruie.
Adăugați o ciupercă, dovlecei, bucată de ardei gras sau roșie la sfârșitul fiecărei frigărui.
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 6 până la 8 minute pentru coacerea medie a cărnii de vită, întorcându-se frecvent.
Aranjați romaine pe platoul de servire. Sus cu kabobs. Lingură pansament suplimentar în castron mic pentru scufundare; se presara cu arpagic.