Grapefruit " C și G
Grapefruit " C și G este a fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 351 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de campari, grenadină, ghimbir cristalizat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit, Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, și Plăcintă Cu Grapefruit.
Instrucțiuni
Coaja și secțiunea grapefruit; puneți secțiunile deoparte. Rezervați coaja de la 3 grapefruit.
Tăiați miezul din coajă și aruncați-l.
Tăiați coaja în benzi subțiri.
Acoperiți coaja cu apă într-o cratiță; aduceți la fierbere și fierbeți 5 minute.
Scurgeți și întoarceți coaja în cratiță. Se amestecă 1 cană de zahăr, grenadină și sirop de porumb.
Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza fisura tare (300).
Scurgeți rapid coaja și aruncați cu restul de 3/4 cană de zahăr.
Lăsați bucățile să se răcească pe hârtie de ceară; depozitați într-un recipient etanș.
Se amestecă ginger ale, Campari și ginger.
Se toarnă peste secțiuni de grapefruit. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Se servește cu coajă confiată.
* 2 (24-uncie) borcane secțiuni grapefruit pot fi înlocuite cu proaspete. Dacă utilizați
substituții, omiteți coaja confiată.