Granola Topping
Reteta Granola Topping este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță o mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 10. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 163 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, cardamom măcinat, germeni de grâu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Placinta de mere cu topping de Granola de vanilie, Maple granola crunch terci topping, și Crunch De Pere De Afine Cu Topping De Granola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați o tigaie cu hârtie pergament și dați deoparte.
Într-un castron mediu, aruncați împreună ovăzul, migdalele, germenii de grâu și cardamomul.
Se toarnă agave și se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper.
Transferați amestecul în tigaia de foi și coaceți până devin aurii, amestecând la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Roșu roșu cu aromă și aromă de cireșe roșii, o textură netedă, o structură excelentă și un finisaj lung și elegant. Cel mai bun cu pizza, paste cu roșii - sau sosuri pe bază de carne, ciuperci cărnoase, pui prăjit sau carne la grătar.Amestec: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia