Granola-Pere Coapte Cu Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați perele coapte cu Granola-ghimbir. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 294 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, unt, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Pere Coapte Cu Ghimbir, Pere De Ghimbir Coapte, și Pere Spirited Ginger Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați perele în jumătate, tăind tulpina și capetele inferioare. Scoateți miezul și pulpa, lăsând o coajă de 3/4 inch.
Tăiați aproximativ 1/4 inch din partea opusă a perei, formând o bază plană.
Se amestecă împreună barele de granola zdrobite și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă amestecul în cochilii de pere, apăsând pentru a împacheta ușor. Aranjați perele într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Se toarnă cidru în jurul perelor în tigaie.
Coaceți la 375 timp de 25 până la 45 de minute sau până când perele sunt fragede, ungând de două ori cu sucuri de tigaie.
Așezați perele pe o farfurie de servire.
Adăugați conserve în sucurile de tigaie și gătiți, la foc mediu-mare, amestecând continuu, 5 până la 6 minute sau până se îngroașă.
Serviți pere cu sos cald și iaurt grecesc.
Notă: timpii de coacere vor varia foarte mult datorită maturității fructelor. Începeți testarea pentru coacere introducând o culegere de lemn direct în fructe (nu amestec de granola) după 25 de minute de coacere. O culegere de lemn ar trebui să poată străpunge ușor fructele cu doar puțină rezistență. Gătitul excesiv va duce la pierderea formei naturale a fructelor și la devenirea moale. Doar în scopuri de testare, am folosit bare de Granola crocante Nature Valley Oats 'n Honey.